Проследяване на клиничните проучвания

Проследяване на клиничните проучвания

Проследяване на клиничните проучвания . По време на клиничното проучване пациентите трябва редовно да идват в клиниката за преглед и тестване. Също така, по време на посещения, те обикновено отговарят на въпросите на лекарите за тяхното благосъстояние. Тези процедури са необходими за оценка на ефикасността и безопасността на ново лекарство. За да се проведе правилно проучването, е необходимо всички участници да пристигнат в строго уговорено време. Графикът на посещенията е описан в протокола за изследване и лекарят запознава пациента с него. Честотата на посещенията варира в зависимост от протокола на изследването – в едното проучване посещенията могат да бъдат седмични, а в другото едно посещение е планирано на всеки няколко месеца. Честотата на посещенията и всички извършени процедури и прегледи са описани в информирано съгласие. Подписвайки информирано съгласие, пациентът се съгласява с предложения график на посещенията.

Много изследвания се правят амбулаторно; в същото време пациентът приема всички лекарства у дома и идва в клиниката само за прегледи. Но понякога е важно участникът в клиничното проучване (изследването) да е под наблюдението на лекари в болницата. Ако протоколът предвижда стационарно лечение, лекарят предупреждава пациента за това.

Ако пациентът отговаря на критериите и реши да участва в клинично проучване (изпитване), на пациента се представя информирано съгласие.

Този документ съдържа цялата информация за клиничното изпитване, какво може да очаква пациентът като участник и рисковете и ползите, свързани с изпитването. Документът за информирано съгласие трябва да бъде внимателно прегледан. След като получи отговори на всички интересуващи въпроси, пациентът подписва документа. От участниците може да се изисква:

Вземете изследваното лекарство според указанията

идват на планирани медицински срещи (посещения);

вземете тестове и се подложете на диагностични процедури.

Участниците в клиничното проучване могат също да получат безплатна медицинска помощ, експериментално лекарство и услуги на отдели за функционална и лабораторна диагностика като част от клинично изпитване по протокола.

SEO фирма за оптимизация на страница

SEO фирма за оптимизация на страница

След като имате списък с ключови думи, следващата стъпка всъщност е внедряването на целевите Ви ключови думи в съдържанието на Вашия сайт. Всяка страница на вашия сайт трябва да е насочена към основен термин. Kакто и към „кошница“ от свързани термини.

SEO фирма за оптимизация на страница. Нека разгледаме няколко критични, основни елемента на страницата, които ще искате да разберете, докато мислите как да насочите трафика на търсачката към вашия уебсайт:

 

Етикетите на заглавието

Google работи за по-доброто разбиране на действителното значение на дадена страница и за деакцентирането (и дори наказването) на агресивното и манипулативно използване на ключови думи. Включително терминаза който искате да класирате на страниците си. И най-въздействащото място, на което можете да поставите ключовата си дума, е заглавният маркер на страницата ви.

Заглавният маркер не е основното заглавие на страницата ви. Заглавието, което виждате на страницата, обикновено е H1 (или евентуално H2) HTML елемент. Заглавният маркер е това, което можете да видите в горната част на браузъра си. Той се попълва от изходния код на вашата страница в мета маркер.

Дължината на заглавния маркер, който Google ще показва, ще варира (той се основава на пиксели, а не на броя знаци). Но като цяло 55-60 символа е добро правило тук. Ако е възможно, работете с основната си ключова дума. И ако можете да го направите по естествен и завладяващ начин, добавете някои свързани модификатори и около този термин. Имайте предвид обаче: заглавният маркер често е това, което търсещият вижда в резултатите от търсенето за вашата страница. Това е „заглавието“ в резултатите от органичното търсене. Така че вие ​​също искате да вземете предвид колко кликващ е вашият заглавен маркер.

 

Мета описанията

Докато заглавният маркер на практика е заглавието на вашия списък за търсене, мета описанието е на практика допълнително рекламно копие на вашия сайт. Google си дава някои свободи с това, което показват в резултатите от търсенето. Така че вашето мета описание може да не се показва винаги. Но ако имате убедително описание на страницата си, което би накарало хората да търсят и да кликнат, можете значително да увеличите трафика

 

Съдържание на body content

Действителното съдържание на самата ви страница, разбира се, е много важно. Различните типове страници ще имат различни „работни места“ – вашият основен актив за съдържание, към който искате много хора да се свържат, трябва да бъде много различен от съдържанието ви за поддръжка, което искате да сте сигурни, че потребителите ви намират и получават отговор от тях бързо. Въпреки това, Google все повече благоприятства определени видове съдържание и докато изграждате някоя от страниците на вашия сайт, има няколко неща, които трябва да имате предвид:

 

Уникално съдържание

Уникално съдържание – Няма магическо число по отношение на броя на думите, но в общи скорошни актуализации на Panda по-специално благоприятстват по-дълго, уникално съдържание. Ако имате голям брой (хиляди) изключително кратки (50-200 думи съдържание) страници или много дублирано съдържание, при което нищо не се променя, освен заглавния таг на страницата и един ред текст, това може да ви затрудни. Погледнете целия уебсайт: голям процент от вашите страници са, дублирани и с ниска стойност? Ако е така, опитайте се да идентифицирате начин за „удебеляване“ на тези страници или проверете анализите си, за да видите колко трафик получават, и просто ги изключете (използвайки метамаркер noindex) от резултатите от търсенето, за да не изглежда той Google, че се опитвате да залеете индекса им с много страници с ниска стойност в опит да ги наредите.

Ангажираност – Google все повече претегля показателите за ангажираност и потребителски опит. Можете да повлияете на това, като се уверите, че съдържанието ви отговаря на въпросите, които задават търсещите, така че е вероятно да останат на страницата ви и да се ангажират със съдържанието ви. Уверете се, че страниците ви се зареждат бързо и нямат елементи на дизайн (като прекалено агресивни реклами над съдържанието.

„Споделяемост“ – Не всяко отделно съдържание на вашия сайт ще бъде свързано и споделено стотици пъти. Наличието на големи количества страници, за които е малко вероятно да бъдат споделени или свързани, не позиционира тези страници, за да се класират добре в резултатите от търсенето, и не помага да се създаде добра картина на вашия сайт като цяло за търсачките, нито .

Термичен метод за отстраняване на вдлъбнатини

Термичен метод за отстраняване на вдлъбнатини след градушка

Процесът на изравняване в този случай включва нагряване на увредената област на тялото до висока температура, последвано от охлаждане, за което се използват специални средства. Веднага трябва да се отбележи, че излагането на високи температури има вредно въздействие върху боядисването на каросерията. Следователно, след връщане на геометрията му, често е необходимо да се пребоядисва обработената зона. За затопляне на метала често се използва мощен сграден сешоар. А за охлаждане – поток от студен въздух от компресора.

Термичен метод за отстраняване на вдлъбнатини е неефективен при много големи и малки, но дълбоки повреди. С негова помощ можете да се отървете само от средни вдлъбнатини с малка дълбочина. В допълнение, използването на такъв метод не винаги може да доведе до желаните резултати. Факт е, че всичко зависи от дебелината и степента на метала, от който е направен корпусът на автомобила. Ако е достатъчно дебел, тогава дори да го загреете до значителна температура, няма да постигнете задоволителен резултат. Поради това термичният метод за отстраняване на вдлъбнатини от градушка се използва рядко.

Свържете се с нас, за да Ви окажем съдействие в отстраняване на вдлъбнатини по автомобила Ви, причинени от градушка. Фирма DentVisionTeam, намираме се в гр. София, ул. Самоковско шосе 1 (между 7-ми и 11-ти км). Очакваме Ви на телефон: +359 877 00 89 09.

Първото нещо, което собственикът на автомобил, който е бил повреден от градушка, трябва да помни, е, че е необходимо да се извършат ремонтни дейности възможно най-скоро. Металът има “памет”, поради което след дълго време деформацията ще бъде приета за постоянно и ще бъде трудно да се върне първоначалният си вид. Най-удобните начини за премахване на вдлъбнатини със собствените си ръце са лепило и вакуум. За да ги попълните обаче, трябва да закупите инструментите и материалите, описани по-горе. Освен това евтините комплекти за отстраняване на вдлъбнатини имат 2-3 бутала, които понякога не са достатъчни за отстраняване на повреди с малък диаметър. А най-ефективният метод е ливъриджът. Не препоръчваме обаче да го правите сами без подходящи умения, по-добре е да потърсите помощ в сервиз.

Уебсайтове за подбор на персонал

Уебсайтове за подбор на персонал

  1. Уебсайтове за подбор на персонал за търсене на работа все още са популярни поради привличането на целевата аудитория и предоставяне на необходимите отговори. Те обаче постепенно изчезват на заден план поради изместването на пазара приоритети в полза на рефералите и социалното набиране. Този канал обаче също се използва активно работодателите да изградят HR марка. Мерки като нестандартен подход към съдържанието на свободните работни места и техните представяне на марката с акцент върху маркетинга и рекламата. Въпреки високата конкуренция сред подобни свободни работни места, позволяват на работодателите да създадат предложение. То е уникално и привлекателно за кандидатите, използващи модерни виртуални и цифрови технологии.

За да се свържете с нас:

фирма за подбор на персонал Upskill –  София, 1404, бул. България 111, сграда А, ет. 4.

Очакваме Ви на телефон: +359 882 240 381.

2. Пазарите на работни места и отворените дни са незаменим канал за комуникация на живо. Както и привличане на млади хора, перспективни специалисти с необходимата специализация. Популярността на марката работодател сред младите хора е важна и необходим актив за компанията. Тъй като бъдещето на всяка компания принадлежи на млади и талантливи специалисти. С всяка година този канал става все по-гъвкав и предполага не просто история за компанията, а активен за включване на млади специалисти в спецификата на работата на компанията. Форматът на диалози и истории се допълва от куестове, бизнес игри, бизнес казуси, тестове, майсторски класове и други дейности, които имат млади специалисти в полза на марката на компанията.

3. Визуалното съдържание е идеалният начин да насочите вниманието на публиката към това, от което се нуждае работодателят като информация. Този канал включва цялата визуална информация, която придружава текстови материали:

фотографии, рисунки, диаграми, видеоклипове, графичен дизайн, лога, екранни снимки и др. Активно използване на инструментите за визуализация са не само актуална тенденция, но и един от ключовите компоненти за успеха на всеки интернет проект.

4. Защитниците на марките са стратегически канал за изграждане на HR марка в рамките на компанията чрез взаимодействие с вътрешни и външни клиенти. В ролята на които могат да действат както служители на компанията, така и външни кандидати, клиенти, партньори, изпълнители и др. Това е много важен канал за комуникация и взаимодействие, изискващ чувствителност и деликатност, тъй като формира силно обществено мнение за компанията. Клиенти и кандидати, които не са избрани за компанията са хора, които са направили собствено мнение за марката на компанията и ще споделят тях с други. Стратегията за взаимодействие трябва да бъде изработена за абсолютно всеки клиент.

Антични килими от Персия

Антични килими от Персия

Иска ни се да Ви разкажем малко за килимите от античността.

Антични килими от Персия – може би най-важният принос в света на културното изкуство, даден от старите перси, е персийският килим и безбройните повторения, последвали.

Всъщност античните персийски килими – тоест античните килими от Персия (днешен Иран), които са на възраст поне 80 години, са едни от най-добрите примери на изкуството от времето и мястото, откъдето произхождат. Комплексът от техники и висококачествени съставки, използвани от майсторите на килими, гарантираха, че всяко парче е красиво и уникално произведение на изкуството и несравнимо произведение. Естествените багрила, копринените и вълнените прежди и ръчното тъкане гарантират, че всяко парче се радва като никое друго. Както и ще продължи десетилетия, а в много случаи и векове. Античните персийски килими са произведения на изкуството.

Те вливат обкръжението си с топлина и красота по уникален и ефективен начин. Днес най-добрите антични килими от Персия са ценени по целия свят за тяхното фино тъкане, красиви цветове и върховна традиция. Самото стоене в една стая с автентичен античен персийски килим може да бъде мощно изживяване – тези великолепни произведения на изкуството притежават уникалната способност незабавно да ни пренесат във времето и пространството, за да ни отведат на вълнуващо пътешествие в екзотични, далечни земи от минали епохи, които са нещата на някои от най- цветни хиляди истории. В исторически план номадите, свещениците и царете използвали антични персийски килими като мебели и украшения.

За нас: Фирма Тонитекс ООД с 25 години опит в сферата на търговията с различни видове килими и пътеки.

Адрес: София, бул. Христо Ботев, № 92.

Телефон за връзка е: 0888249719.

Днес по-старите килими и килими от Персия са ценени като произведения на изкуството, както и като инвестиционни произведения. Тази тенденция се подхранва от непрекъснато нарастващия брой колекционери и учени. Присъщата красота на античните персийски килими, уникалните композиции и рядкостите ги правят изключително желани. Голямото разнообразие от тези тъкания, умело изработени през вековете, е силно свидетелство за богатата културна традиция, от която са възникнали.

Разгледайте нашите предложения за детски мокетени килими.

Традиционен ремонт след градушка

Традиционен ремонт след градушка

Традиционен ремонт с използване на отопление

За автомобили с по-сериозни повреди и по-стари превозни средства, изработени от по-дебел метал, вашият автомобилен магазин най-вероятно ще избере този метод. Тази техника използва топлина, обикновено с кислородно-ацетиленова горелка, за изправяне на метала на каросерията на автомобила. Техникът нагрява метала в областта на вдлъбнатината, като премества горелката спирално, от външните ръбове на повредената зона до центъра му. След това омекотеният метал се изравнява с чук. След това техникът проверява колко равна е вдлъбнатината и я коригира при необходимост. След като металът на корпуса се охлади, се нанасят боя и лак и защитни покрития.

Основното предимство на този метод е, че той е единственият метод, който работи с по-дебели слоеве метал и по-големи вдлъбнатини. Ако в бизнеса е ангажиран квалифициран специалист, ремонтът се извършва ефективно и бързо. Въпреки това (и те ще ви разкажат за това в сервизния център) тази технология не винаги работи с по-нови автомобили, тъй като панелите на каросерията им са направени от тънки метални листове, които могат да се деформират силно по време на нагряване.

Нека обобщим сега:

Премахването на вдлъбнатините, оставени от градушка по тялото на колата Ви, не чак толкова просто, няма да е лесно. Правенето на това сами си струва, само ако имате достатъчно опит и имате представа какво точно и как го правите.

PDR технологията, в коятодоста компании са се специализирали основно, Ви позволява да възстановите каросерията на автомобил, който е бил повреден от градушка, освен това това може да се направи без боядисване, запазвайки фабричното покритие. Освен това, ако автомобилът има нужда от ремонт след градушка, изцяло и редовен автосервиз Ви препоръчва цялостно боядисване, тогава не бързайте да харчите парите си за външно боядисване, което ще отнеме не два или три дни, а поне седмица, тъй като ремонтът след градушка с PDR технология не отнема повече от 2 дни, а в най-трудните случаи струва с порядък по-евтино и най-важното е, че няма да има шпакловка по каросерията на автомобила след работата на нашите майстори!

Защо е важно да се обърне внимание на материала на килима?

Вземете решение за материала на килима, от който е изработен!

Сега килимите се правят от десетки материали, като основното разделение е:

  • естествени
  • синтетични

За нас, заповядайте в нашите магазини, фирма Тонинекс ООД, адрес: София, бул. Христо Ботев, № 92. Обадете ни се: 888249719. (още…)

Мини пречиствателни станции

Градските и селските общности често са засегнати от влияния на околната среда. Настъпват мащабни промени, дължащи се на изменението на климата или замърсяването, причинено от разпространението фини частици прах от горивни процеси. Използвайки мини пречиствателни станции, общините могат решат проблемите със замърсяването, водите и почвата и недопускането на вредни вещества в тях. По отношение опазването на водите, през последните години изследванията бяха насочени към разработването на технологии за пречистване им, които практически не съдържат химикали, което дава възможност за повторното им използване. Много промишлени процеси се нуждаят от много висококачествена вода (ултра чиста вода). Полезни в това отношение са пречиствателните станции, функциониращи с биотехнология. Намират приложение както в промишлеността, така и при еднофамилните къщи.

(още…)

Наемът на контейнери за отпадъци

Планирате ли да прекроите или извършите пролетно почистване на дома си? Трябва ли вашият бизнес да бъде обновен? Планирате ли продажба на имот? Ако сте отговорили „да“ на някой от горните сценарии, може да се нуждаете от наем на контейнери от фирма Лъч 2009 с адрес: гр. София 1700, ж.к. ВИТОША, бл. 2, вх. 1, ет. 10, ап. 46. Независимо дали реновирате, подменяте вашите мебели, продавате жилище или ремонтирате покрива си, ние ще Ви дадем съвет за всички ваши нужди относно наемане на контейнери. Наемът на контейнери за отпадъци ще ви помогне да запазите целия си боклук на едно място за лесно събиране и извозване.

Избор на размер на контейнера

Във фирма Лъч 2009 ние предлагаме четири различни размера на контейнери, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Размерът на контейнера, който сте избрали, ще зависи от типа работа, която изпълнявате. Ако ремоделирате целия си дом, може да Ви е необходим най-големият контейнер. Ако обаче правите просто частичен ремонт, като например да смените дограмата, може да се нуждаете от малкия размер, който съдържа 4 кубични метра боклук. Универсалността на нашите възможности позволява на нашите клиенти да спестят пари, като сами избират размера, от който се нуждаят.

Мисия фокусирана

Когато работите с Лъч 2009, не само наемате контейнери в София. Освен това се доверявате на екип от експерти, който ще ви помогне да направите разлика чрез правилно премахване на отпадъците и увеличаване на рециклирането. Ние се стремим да създадем по-добро утре за нашата планета, като предлагаме прости, но устойчиви възможности за боклук за нашите клиенти.

Наемът на контейнери за отпадъци на цени с фиксирана ставка

Едно от предимствата на работата с Лъч 2009 е, че ценообразуването става с една фиксирана такса. Това елиминира скритите разходи или забавените разходи, свързани с много наеми. Този удобен вариант гарантира прозрачност. Улесняваме нашите клиенти да правят бизнес с нас.

Когато се нуждаете от наем на контейнери в София и околностите, доверете се на експертите от фирма Лъч 2009 с адрес: гр. София 1700, ж.к. ВИТОША, бл. 2, вх. 1, ет. 10, ап. 46, които ще ви предоставят всичко необходимо. Свържете се с нас днес на office@luch2009.bg или телефон: 0878 196428, за да осигурите наем на контейнер.

Когато има запушване на тръбата в тоалетната

Тоалетната се отнася до водопроводно оборудване, което съдържа приемник за отпадни води и отива в извита тръба. Изходът на къдравата тръба е свързан към канализационната линия. Завойът на изпускателната тръба присъства с причина – благодарение на това дизайнерско решение се създава водна брава, която е бариера и предотвратява навлизането на токсични канализационни газове в апартамента.

Независимо от това как протича работата на тоалетната, винаги има определен риск от запушване в тоалетната. Огъванията са проблемна област, тъй като възможността за запушване в огъната тръба е няколко пъти по-голяма, отколкото в прав участък. Най-често този проблем възниква в стари тръби, изработени от чугун. Чугунните тръби са покрити с различни солни или органични отлагания с течение на времето, което води до стесняване на хлабините в тях. Това стесняване се случва, докато системата е напълно включена.

Съвет! Преди извършване на почистващи работи се препоръчва да се определи локализацията на блокирането.

В допълнение към органичните и химичните отлагания е възможна и друга опция, когато при натрупването на чужди предмети се образува кръвен съсирек в тръбата. Натрупването на боклук в завоя на тоалетната често води до факта, че е необходимо да се извърши пълна подмяна на старото водопроводно оборудване.

Методът на почистване на запушване на тръбата в тоалетната. Основните видове блокировки на тоалетната:

  • Органичният;
  • „Тромб“ на дребни предмети;
  • блокиране на големи предмети.

Най-често срещаният вид запушване на тоалетна тръба е органичен. Събира се постепенно през голям период от време и стеснява прохода, предотвратявайки нормалното изхвърляне на изпражненията. При такива блокажи като правило се използват различни химически агенти, които разтварят органичния корк.

Химикалите, които могат да бъдат намерени в почти всеки магазин, се продават в различни версии:

  • течност;
  • мъниста;
  • прах.

На второ място по честота на запушване на тоалетната тръба е влизането на малки предмети в нейния лумен. Тя може да бъде всичко – остатъци от тоалетна хартия, хранителни отпадъци и всякакъв друг боклук. Борбата срещу подобни блокажи с помощта на химикали няма да доведе до резултат. В този случай те обикновено се опитват да премахнат блокирането с бутало. Това устройство се справя със запушването с малки отломки.

Ако обаче тоалетната е запушена в резултат на по-големи предмети: парцали, строителни отломки и други подобни, буталото едва ли ще помогне тук. В този случай ще трябва да използвате друга техника за почистване и отпушване на канали – с помощта на специален кабел.