Три основни съвета за шофьорски курсове

Основната част от шофирането с автомобил или мотоциклет за всеки шофьор е преминаването през населено място. По един или друг начин пътуванията по магистралите между градовете са еднократни истории, когато трябва да отидете в командировка или на почивка. Ето защо, като част от шофьорски курс, всяка автошкола трябва да научи бъдещите шофьори, как точно да шофират в градския цикъл. И въпросите за шофиране из града трябва да бъдат включени в списъка с изпитни въпроси по време на  шофьорския курсове.

Преди да тръгне на път в града, водачът трябва да знае основните правила на такова пътуване. Шофирането в градски условия има много сложности и това трябва да се вземе предвид.

Ще Ви кажем какви основни правила за шофиране в града трябва да знае начинаещият шофьор и ще дадем някои съвети на начинаещите шофьори:

 1. Осигурете си добра видимост преди да тръгнете с автомобила от мястото, където е паркиран той.
 2. Преди да тръгнете на път в града, трябва да се уверите, че видимостта е възможно най-добра.
 3. Точно от тук започва ученето. Всеки инструктор ще изисква от Вас да се подготвите преди тръгването.

Тук можем да дадем три основни съвета за шофьорски курсове:

1/Проверете дали всички стъкла на колата са чисти. В случай на замърсяване, е важно да махнете, затова не забравяйте да ги избършете. Видимостта е от първостепенно значение

2/Регулирайте огледалата, това за обратно виждане, също и страничните огледала. Огледалото за обратно виждане трябва да осигурява добра видимост зад автомобила, страничните огледала са регулируеми отстрани.

Преди да тръгнете да пътувате вечер или да тръгнете при лоши метеорологични условия, проверете работата на осветителните устройства. Уверете се, че габаритите, късите и дългите светлини работят, че са изправни. Също така – мигачите и аварийните светлини трябва да се проверяват преди всяко ново пътуване.

Шофьорски курсове – Проверката на осветителните устройства и огледалата е важна част от подготовката за градско шофиране, както за начинаещи, така и за опитни шофьори.

Как да разглобите конструкцията на сифона – указания

Как да използвате метално въже за да почистите каналите и сифоните

Как да разглобите конструкцията на сифон – Хванете инструмента за дръжката и го натиснете навътре, като го завъртите по посока на часовниковата стрелка.

Когато стигнете до запушването, увеличете интензивността на движенията си.

Издърпайте всичкия боклук и след това пуснете водата през дупката. В началото налягането трябва да е малко.

Преди да започнете, проверете целостта на кабела и дали дръжката и дюзите са здраво закрепени към него. Вместо това можете да използвате метална закачалка. Реже се с ножици за тел, така че накрая да има малка кукичка.

Отворете прозорец или включете абсорбатор – може да има миризма, която по време на работа да Ви създаде неприятни усещания.

Конструктивен демонтаж на сифона

Понякога това е най-добрият начин за отстраняване на проблема, свързан с запушванията, които могат да се образуват в каналите, сифоните, WC. Боклукът може да се натрупа в сифона и той се почиства само чрез отделяне от останалата част от водопровода или след частичен демонтаж. Освен това гофрираната тръба събира мазнини по повърхността си, което затруднява правилното функциониране на канализацията.

За да разглобите всичко това, не са необходими специални умения. Ще ви трябва гаечен ключ, кофа или мивка, парцал, отвертка, избутвач на тапа и препарат за отстраняване на петна.

Как да разглобите конструкцията на сифона – указания

Поставете съд под сифона. Пълен е с вода и ще се излее веднага щом извадите част от нея.

Използвайте гаечен ключ, за да развиете капака на люка за почистване в долната част, ако имате стандартен модел.

Ако е с форма на бутилка, извадете резервоара с ръце.

Отстранете всички остатъци и изплакнете под течаща вода.

Щепселът в тръбата обикновено се отстранява без проблеми с кабел, а мазнината ще се разтвори във вряща вода с домакински химикали или сода.

Предотвратяване на запушванията на каналите, сифоните, WC

Мивката може да се запушва доста често, всеки месец да си имате проблеми, ако не се вземат някои превантивни мерки. Най-простият от тях е да пропускате вряща вода от чайника или от чешмата за 15-20 минути. Така разтваряте мазнината, полепнала по стените на тръбата. Ако проблемът се появява редовно, можете да излеете домакински химикали или сода с оцет заедно с вряща вода от чешмата за 15-20 минути. Така разтваряте мазнината, полепнала по стените на тръбата. Ако проблемът се появява редовно, можете да излеете домакински химикали или сода с оцет заедно с вряща вода.

Понякога сифонът не предполага възможност за частичен демонтаж. В този случай той се отстранява напълно чрез отвиване на горния и долния крепеж.

Основни методи на обучение по писмен превод

Писменият превод е по-разпространена професионална форма на превод, когато капацитетът на паметта е неограничен. Това е процес на превод от един език на друг, резултатът от който се записва в писмена форма. Нарича се още писмено, което означава, че се използват два езика в писмена форма.

 

Визуален писмен превод

Писменият превод може да се възприема като визуален писмен превод, което означава, че писменият превод на текста се получава и визуално.

 

Писмен превод на слух

Писменият превод на слух е друга форма на писмен превод на текст, който се възприема на слух. Това може да се определи и като слухово-писмен превод.

 

Методика на обучение по писмен превод

Методиката на обучението по превод е област на педагогическата наука, която не е достатъчно развита. Един от проблемите на този тип метод е, че той не посочва ясно проблема с преподаването на универсални преводачески умения и способности, които са необходими при всички видове превод като устен, писмен, последователен и симултанен превод. Очевидно е обаче, че обучението по писмен преводтрябва да започне от развитието на определени умения и способности, които служат като основна основа, която изисква различни видове писмен превод.

 

По време на проучването на съществуващите методи и препоръки за превод на научни текстове беше отбелязано, че те са универсални за всички видове превод, което означава, че те не отчитат напълно природата на оригиналния текст и неговите типологични характеристики. Като се вземе предвид традиционният метод, процесът на превод се определя главно като изравнена дейност. Въпреки че през 80-те години основният извод в теорията на превода беше, че преводаческата дейност не може да бъде изпълнена с помощта на универсални формули поради нейния евристичен характер. Тази идея обаче не получи по-нататъшно развитие.

 

Принципи на възприемане на метода на превод

Като се има предвид, че преводачът разполага с неограничено време за възприемане на текста, очевидно е, че писменият превод е по-съзнателен и следователно пълен тип писмен превод, тъй като например по време на устен превод някои части от текста могат да бъдат пропуснати поради ограничението във времето, което преводачът често лица. Съвременното възприемане на метода на превода се основава на следните принципи:

 • оригиналният текст като обект на превод изцяло зависи от преводача (конструиран от преводача).
 • разбирането на текста се предава в текста от преводача.

Докато определят съдържанието на метода на превод, някои изследователи смятат, че основната цел на превода е да се намерят подходящи преводни трансформации, промяна на предикатите, превод на фрази и други. Въпреки това, като се има предвид сложната природа на процеса на превод. Преводът като езикова дейност не може да се определи като манипулация. Извършена върху оригиналния текст или промяна на един текст в друг. А сложна мисловна процедура, която се основава на метода на рефлексия. По този начин текстът за превод винаги е процес на създаване на нов текст, а не възпроизвеждане на оригинален според гледната точка на традиционния метод на писмен превод. Традиционното разбиране за заместване на инвариантен текст всъщност е „псевдозаместващо“. Тъй като по време на навлизането на една семиосфера в друга обикновено се създават нови значения и информация.

Детски килим – качество на отлични цени

Плюсовете на качествения детски килим

Новият детски килим дава възможност на децата да играят безопасно, и е ефективен начин за развитие. Често детските килими са многоцветни и са насочени към цялостно им развитие. Производителите предлагат различни модели детски килими, включително под формата на пъзел с цифри, букви или геометрични фигури.

По време на играта на детския килим детето може да вземе играчки в устата си и ако падне на детското килимче, тогава няма проблем. Ако играчката е на пода, тогава вероятността от проникване на микроби в тялото се увеличава.

Друго предизвикателство е създаването на комфорт. Такива модели детски килими са изработени от меки и еластични материали, които при падане се омекотяват и бебето няма да може да се нарани. Те предпазват от студа, такъв килим е топъл. Детското килимче има адаптивна задача, защото бебето го идентифицира като свое място за игра, личен кът. Това е много удобно за родителите, ако трябва да отидат някъде с мъника. Вземането на детското килимче а със себе си ще може да направи процеса на адаптиране на малкото дете към ново място по-плавен и лесен.

Към качествата на детските килими се поставят следните изисквания:

 • Сигурност.
 • Функционалност.
 • Удобство.
 • Възможност за психическо и физическо развитие на детето.

Какви са ползите от използването на детските килимчета

Ако родителите все още се съмняват в целесъобразността на закупуването на безопасно детско килимче за пълзене, струва си да споменем редица предимства на този атрибут на детската стая:

 1. Безопасност за здравето на детето. Материалите са екологични, защото производителите разбират, че килимът ще трябва да премине с детето. Може да бъде близана, ухапана, повредена от игри и др.
 2. В такива килими не се събира прах – и това е основният източник на алергии.
 3. Такъв детски килим не абсорбира влага. Това е важно, докато бебето все още не се е научило да използва гърнето. Освен че детето може да играе без пелени, разлятите течности лесно се изтриват със суха кърпа.

Най-добрите летни езикови школи в Европа

Кои са предимства на летни езикови школи за деца?

 

Най-добрите летни езикови школи в Европа: предимства, езикови курсове за деца – 3 юли 2020 г

Първоизточникът на този материал е на връзката. За обучение в чужбина в училища, университети, лагери.

Летните езикови училища и езикови школи всяка година набират популярност сред деца и възрастни по света. Значението на изучаването на чужди езици се диктува от съвременния свят: това е чудесна възможност да комбинирате свободното време и обучението, да опознаете културата на друга страна, да създадете нови запознанства и да придобиете нов опит. Затова е прекрасно, ако сте решили да отделите време и да учите език в езикова школа през летния сезон, когато е по-спокойно и разполагате с ваканция, отпуска. И така  – напред в търсенето на подходящата езикова школа за Вас.

 

Списък с примери за държави и градове с голям избор от летни езикови школи

Списък на местата, където са концентрирани основните летни училища:

 • САЩ: Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, Сан Франциско, Бостън, Сан Диего, Вашингтон, Орландо, Чикаго
 • Великобритания: Лондон, Кеймбридж, Оксфорд, Брайтън
 • Франция: Ница, Париж, Кан, Бордо
 • Швейцария: Монтрьо, Женева, Лозана, Люцерн, Лейзен
 • Италия: Милано, Флоренция, Рим, Венеция
 • Германия: Франкфурт, Берлин, Мюнхен, Дюселдорф, Кьолн
 • Канада: Торонто, Монреал
 • Испания: Барселона, Мадрид, Марбея, Малага, Валенсия, Аликанте
 • Австрия: Виена, Залцбург и др.
 • Чехия, Ирландия, Португалия, Шотландия, Малайзия, Кипър, Малта и др.
 • За любителите на плажа: САЩ, Малайзия, Кипър, Малта, Испания, Италия
 • За любителите на природата: Швейцария, Канада, Австрия, Ирландия

За тези, които предпочитат градове с активен ритъм на живот и културна програма можем да предложим езикови школи : Великобритания, Франция, Италия, Испания, САЩ, Германия.

Летни езикови школи за деца са предназначени да подобрят общото ниво на езикови познания, да се подготвят за езиковите изпити, необходими за прием в училище, колеж или университет. Езиковите школи за изучаване на езици за възрастни предлагат така търсените курсове по бизнес английски, курс за ръководители, за подготовка на млади учители, за дипломатически служители, инженери, финансисти, адвокати, медицински специалисти и много още други програми.

Различни стилистика на мебели за баня

Баните в ретро стил често са завършени с лъскави плочки. Например, черно и бяло, синьо, светло кафяво. На такъв фон бял водопровод и мебели в благородни естествени цветове ще изглеждат страхотно.

 

Мебели за баня: характеристики и видове

Нека да обсъдим най-популярните видове мебели. Обикновено именно от този списък дизайнерите избират декора за банята.

Стенни шкафове

Окачените шкафове са миниатюрни продукти за рационално организиране на складовата площ. Тези модели са по-малки от традиционните шкафове, така че са подходящи за компактни бани.

Английски

Строгите мебели за баня в английски стил в естествени цветове изглеждат страхотно в благороден английски интериор. Материалът е дърво. Но покритието може да бъде метално или стъклено. Прозрачните врати или дискретният дизайн на витражи изглеждат страхотно.

Матовите фитинги перфектно съжителстват с резбовани геометрични шарки. А сдържаните нюанси са в перфектна хармония с ярки акценти под формата на умишлени драскотини.

Масивните продукти, изработени от благородни дървесни видове, изглеждат солидни. Такива модели са идеално комбинирани с медни и каменни вани. Тази опция обаче не е за малка стая – тежките мебели визуално „ядат“ квадратни метри.

Класически

Класически мебели за баня – дискретни форми, естествени материали, естествени цветове. Чудесен вариант са дървените продукти с каменни плотове. Например шкафове-стойки под мивката, маси за парфюми и козметика.

В интериора на класическа баня обикновено има окачени шкафове с издълбани шарки. Има опции както за просторни, така и за малки стаи. Такива шкафчета са перфектно съчетани с елегантен санитарен фаянс без дизайнерски излишъци в дизайна.

Модерни стилове мебели за баня

Изборът на мебели за баня в модерен стил е ограничен от тенденциите на мейнстрийма. Необичайни форми, атрактивни нетривиални нюанси, смели комбинации от материали са добре дошли. Например, хай-тек стилът мебели за банясе характеризира с дизайни от метал и стъкло, сканди – примери за лаконични форми и светли цветове, минимализъм – дискретни дървени модели без декор.

 

 

Защо да изберете нашата клиника за инравенозна дифузия?

В нашата клиника за инравенозна дифузия е:

 • технологии и принципи на работа на водещи лекари;
 • индивидуален избор на състава и дозировката на витаминната смес;
 • участие в процеса на опитни специалисти от високо ниво;
 • провеждане на процедурата в удобни условия; разбира се, приятелско отношение към всеки пациент.

Приемайки курс на интравенозна витаминна терапия в клиниката ни, Вие получавате тласък на здравето, който няма да изтече много дълго време. Ще останете доволни, заредени, свежи и пълни със сила и енергия.

Клиника за инравенозна дифузия с витамини предлага един от най-ефективните методи

Тя е метод за подмладяване и оздравяване на тялото, намерил приложение не само в медицината, но и в козметологията. Процедурата вече е много популярна в Европа, САЩ, Япония. Към нея прибягват както общественици (политици, хора на изкуството, спортисти), така и обикновени хора, които ценят времето и здравето си.

 

По-рано се обръщаше малко внимание на този метод на превенция. Сега обаче вече имаме специализирани клиники, които са професионалисти в ексклузивни витаминни инфузии за здраве и красота.

 

Какво представлява интравенозната витаминна терапия?

Инфузионната терапия е терапевтична и профилактична процедура, която се предписва за:

 • ефективно лечение и подмладяване на тялото;
 • укрепване на имунитета, повишаване на устойчивостта на стрес;
 • подобряване на тена и тонуса на кожата;
 • ускоряване на метаболитните процеси в организма, загуба на тегло;
 • елиминиране на токсините, след настинка, махмурлук, отравяне.

Лекарят инжектира венозно разтвор, съдържащ витамини, микроелементи и хранителни вещества. Така всички полезни компоненти, необходими на тялото, веднага влизат в клетката.

Курсът на инфузионна терапия

Той възстановява водния, киселинно-алкалния баланс в организма, укрепва имунната система, подпомага възстановяването след боледуване, енергизира и повишава издръжливостта на ежедневните физически и емоционални натоварвания, както и устойчивостта на организма към стрес.

Ефективността на витаминните капкомери е няколко пъти по-висока от витамините в таблетки. Това се дължи на факта, че лекарствата в таблетки, когато попаднат в стомашно-чревния тракт, се абсорбират само частично и повечето от полезните витамини се унищожават и екскретират от тялото.

Повече информация относно клиника за инравенозна дифузия тук.

Шкафове за баня от Emax

Видове шкафове за баня – материал и модел

Различните шкафове за баня могат да бъдат подови (монтирани на крака или цокъл) или окачени (монтирани на желаната височина, без да докосват пода). Шкафът под умивалника има специална вдлъбнатина за монтиране на мивката. Има модели мебели за баня, при които умивалникът се доставя в комплект. Диапазонът на размерите е доста голям – от 40х20 см до 150х50! Тук трябва да разгледате размерите на пространството, както и ширината и дълбочината на умивалника.

Структурно шкафовете могат да бъдат прави и ъглови. Може би най-често срещаме прави линии – над тях е удобно да поставите огледала; ъгловите са малко по-рядко срещани, спестяват идеално място, монтират се в ъглова зона.

Огледалата като важен акцент

Огледалата биват козметични и панорамни. Първият тип е предназначен за ежедневни козметични процедури, а вторите са с големи размери – тук можете да се отразите в пълен растеж. Рамката може да бъде изработена от пластмаса, метал или дърво. Пластмасовите рамки са най-скромните в този списък, но са устойчиви на влага; металните изглеждат стилни, но трябва да бъдат избрани за интериора; дървените изглеждат невероятно с класически или античен интериор, но трябва да обърнете внимание на покритието – то трябва да предпазва материала от влага.

Що се отнася до огледалното платно, то се произвежда със сребърно или алуминиево покритие. Среброто е влагоустойчиво, трудно се драска, има висока отражателна способност. Алуминият е малко по-прост, както по качество, така и по цена, но ако го боравите внимателно, огледалото ще продължи възможно най-дълго.

Огледални шкафове – често търсени

Тук всичко е просто: огледалото вече е монтирано в окачения шкаф. Купуването на огледален гардероб означава решаване на два проблема наведнъж: не е нужно да мислите за местоположението на огледалото и да измислите място за съхранение на различни малки неща.

На пазара има много различни модели мебели за баня – изберете според вашите изисквания! Шкафовете могат да бъдат с различен брой рафтове, вместимост, хоризонтален или вертикален дизайн и др. Обърнете внимание и на начина на отваряне на вратите – по принцип всички те се отварят „сами по себе си“, но понякога можете да намерите и плъзгащи се модели.

Видове шкафове

Моливниците са особено подходящи за малки стаи, защото не претрупват пространството и в същото време съдържат всички неща, които вече не знаете къде да поставите! По размер те могат да бъдат много тесни (от 20 см) или широки (от 85 см).

Структурите са:

 • подови;
 • висящи;
 • ъглови.

Подовите стойки се монтират директно на пода, могат да бъдат 2 или 4 крака.Ако моделът има два крака, тогава продуктът може да бъде допълнително прикрепен към стената с помощта на специални части.

Окачен, монтиран на стената мебел за баня. Това е най-добрият вариант за малките пространства на баните.

Ъглови универсални мебели за баня: могат да бъдат както подови, така и окачени. Цялата работа е, че такива кутии са монтирани в ъгловите зони.

Невъзможно е да не се каже за половинките – това е тесен еднокрил или двукрил гардероб-скрин.

Дворните люлки и проблемите, които създават

Проблеми с дворните люлки и как да се справим с тях

Дворните люлки често създават проблеми, които хората не забелязват навреме. Тази грешка ги кара да плащат стотици левове.  Обърнете внимание на тези проблеми, за да не се налага поправка или замяна. Може да причини и нарянвания. Изберете перфектната градинска люлка!

Крива градинска люлка

Често след като монтираме люлката, когато седнем, ще се чувстваме неудобно и тялото ни също ще се наклони на една страна. Това означава, че е била монтирана погрешно и трябва да я поправите възможно най-скоро. Кривата градинска люлка не само ще изкриви гърба Ви, но и ще ви нарани врата. Така че внимавайте с това, ако не вземете навременни мерки бавно, ще почувствате болки в гърба и болки във врата и по това време ще трябва да платите повече пари, за да излекувате болката си проблеми.

 1. Причина – Дължината на въжето или веригата за люлка на вашата веранда не е една и съща. Уверете се, че го измервате точно, за да избегнете дългосрочния ефект от причиняване на болка на себе си. Материалът за окачване на градинската люлката също трябва да бъде подобен, НЕ използвайте различни материали за окачване на люлката. С течение на времето, различни материали на веригите или въжетата. те ще удължат дължината поради околните.
 2. Причина – Рамката на градинската люлката не е изградена правилно. Можете да го проверите, като поставите топчета върху него или използвате балонния инклинометър. След като го проверите, установите, че наистина се накланя много, не забравяйте да помолите продавача да ви смени проблемната част.
 3. Причина  – Ако сте таванът на къщата Ви, на който сте окачили градинската люлка, не е със същата височина. Просто трябва да увеличите дължината на по-късата страна, тогава тя ще стане балансирана.

Градинската Ви люлката произвежда скърцащ звук

Основните проблеми са веригата и дървото.

Верига – Веригата често издава скърцащ звук, след като се използва дълго време. Ето няколко съвета, които да Ви помогнат!

 1. Съвет – Използвайте смазочно масло, за да смажете веригата на люлка. Поставете умерено количество върху прикрепената част на веригата. След като сте сложили смазочното масло, преместете люлката напред-назад, за да сте сигурни, че маслото се разпределя равномерно към частта, която има триене при люлеене на люлката на верандата. Маслото може да намали триенето, за да избегне издаването на скърцащ звук.
 2. Съвет – Сменете нова верига за люлка, ако вашата верига за люлка е била използвана няколко години, препоръчително е да я смените с нова. Понякога старата верига за градинска люлка, независимо колко смазочно масло сте сложили в нея, ще издава скърцащ звук.

Дърво – След дълго време, когато седнете на люлката, ще чуете скърцащия звук. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да защитите дървото си.

 1. Съвет – Запечатването на вашето дърво е един от най-добрите начини да защитите дървото на градинската люлка. Той ще ограничи влагата, която може да проникне в дървото и ще го предпази от UV лъчи. Това е важно, тъй като може да избегнете гъбичките да унищожат дървото ви.
 2. Съвет – Почистете повърхността на дървото. Почиствайте дървото си за няколко месеца или веднъж годишно. Можете да използвате кърпа или почистващ препарат под налягане, за да го почистите, но имайте предвид, че ако дървото ви е боядисано, не използвайте почистващ препарат под налягане, тъй като може да унищожи боята.

Предимства от наемане на коли

 • Разнообразие от избор на наемане на коли

Компаниите за наемане на коли разполагат с голямо разнообразие от автомобили и модели, от които можете да избирате. Предлагат се и високопроходими и високопроходими автомобили подходящи за наем.

Компаниите за отдаване под наем разполагат и с голямо разнообразие от автомобили, камиони и миниванове, от които да избирате, подходящи за всякакви пътувания, включително пазаруване или екскурзии до топли места.

 

 • Повече пробег

Няма ограничения за разстоянието, което можете да изминете по време на наетия период, когато наемате кола. Ако имате планирано пътуване на дълги разстояния и трябва да изминете повече от 160 мили, без да се връщате към първоначалната си начална точка, не забравяйте попитайте за ограниченията на пробега под наем.

Освен това се уверете, че вашата кола под наем има способността да измине повече от 160 мили, ако не се използва за дълги пътувания.

 

 • Евтина застраховка при наемане на автомобил

Застраховката за наемане на автомобил обикновено е по-евтина от обикновената застраховка за кола. Някои компании предлагат и допълнителни опции за покритие на вашата отговорност при наемане на кола.

 

 • Допълнителни функции за безопасност

Много коли под наем се предлагат с въздушни възглавници и антиблокиращи спирачки. Те са оборудвани с имобилайзери за обезопасяване на автомобила и предотвратяване на случайна кражба, както и с устройства за проследяване, които ви позволяват да знаете къде се намира вашият автомобил под наем по всяко време чрез интернет връзка или приложение за мобилен телефон.

 

 • Разходи при наемане на коли

Спестяването на разходи е най-очевидното предимство на наемането на кола под наем. Можете да спестите пари, като избягвате закупуването на нова или употребявана кола или превозно средство. Освен това ще избегнете разходите за газ, поддръжка, застраховка и евентуални повреди.

 

 • Свобода

Когато наемете кола под наем, вие имате свободата да пътувате и да посещавате приятели или семейство без никакви ограничения от автобусни разписания или ограничени маршрути, които трябва да използвате, когато използвате автомобила си. В зависимост от графика ви можете да изберете кога да започнете и да завършите пътуването си.

 

 • Време

Лесно е да се возите, ако изберете кола под наем на дълги разстояния. Можете да пристигнете на местоназначението си в най-подходящото за вас време.

Например, вместо да резервирате билет за полет или влак, за да се върнете у дома в три часа сутринта, можете просто да наемете превозното средство за следващия ден и да започнете да търсите автосервиз, където можете да поправите всичко, което не е наред с вашия кола.

 

 • Защита

Когато наемете кола под наем, имате подходящото застрахователно покритие. Трябва да проучите законовите изисквания във вашия щат и да се уверите, че купувате местно застрахователно покритие за целия период на вашия наем.

 

Повече информация тук.