• Разнообразие от избор на наемане на коли

Компаниите за наемане на коли разполагат с голямо разнообразие от автомобили и модели, от които можете да избирате. Предлагат се и високопроходими и високопроходими автомобили подходящи за наем.

Компаниите за отдаване под наем разполагат и с голямо разнообразие от автомобили, камиони и миниванове, от които да избирате, подходящи за всякакви пътувания, включително пазаруване или екскурзии до топли места.

 

  • Повече пробег

Няма ограничения за разстоянието, което можете да изминете по време на наетия период, когато наемате кола. Ако имате планирано пътуване на дълги разстояния и трябва да изминете повече от 160 мили, без да се връщате към първоначалната си начална точка, не забравяйте попитайте за ограниченията на пробега под наем.

Освен това се уверете, че вашата кола под наем има способността да измине повече от 160 мили, ако не се използва за дълги пътувания.

 

  • Евтина застраховка при наемане на автомобил

Застраховката за наемане на автомобил обикновено е по-евтина от обикновената застраховка за кола. Някои компании предлагат и допълнителни опции за покритие на вашата отговорност при наемане на кола.

 

  • Допълнителни функции за безопасност

Много коли под наем се предлагат с въздушни възглавници и антиблокиращи спирачки. Те са оборудвани с имобилайзери за обезопасяване на автомобила и предотвратяване на случайна кражба, както и с устройства за проследяване, които ви позволяват да знаете къде се намира вашият автомобил под наем по всяко време чрез интернет връзка или приложение за мобилен телефон.

 

  • Разходи при наемане на коли

Спестяването на разходи е най-очевидното предимство на наемането на кола под наем. Можете да спестите пари, като избягвате закупуването на нова или употребявана кола или превозно средство. Освен това ще избегнете разходите за газ, поддръжка, застраховка и евентуални повреди.

 

  • Свобода

Когато наемете кола под наем, вие имате свободата да пътувате и да посещавате приятели или семейство без никакви ограничения от автобусни разписания или ограничени маршрути, които трябва да използвате, когато използвате автомобила си. В зависимост от графика ви можете да изберете кога да започнете и да завършите пътуването си.

 

  • Време

Лесно е да се возите, ако изберете кола под наем на дълги разстояния. Можете да пристигнете на местоназначението си в най-подходящото за вас време.

Например, вместо да резервирате билет за полет или влак, за да се върнете у дома в три часа сутринта, можете просто да наемете превозното средство за следващия ден и да започнете да търсите автосервиз, където можете да поправите всичко, което не е наред с вашия кола.

 

  • Защита

Когато наемете кола под наем, имате подходящото застрахователно покритие. Трябва да проучите законовите изисквания във вашия щат и да се уверите, че купувате местно застрахователно покритие за целия период на вашия наем.

 

Повече информация тук.

Предимства от наемане на коли