Почистване на мазета и тавани за нас експертите в София. Ние не само почистваме, но и изхвърляме и извозваме строителни отпадъци и боклуци, съгласно всички правила.

Почистване на мазета и тавани

Ние сме една от водещите на пазара, фирми за почистване на мазета и тавани в София. Нашата лоялност, експедитивност и изгодни цени, са причината през дългогодишния си опит да оставим безброй доволни клиенти. Използваме най-иновативните методи за чиста, бърза и безопасна работа, което дава възможност да се справим без проблем  в срок.

Наемането на фирма за почистване на тавани и мазета, неминуемо ще ви освободи от търсенето на приятели, роднини и не толкова близки познати, които да помагат с тежката работа. Не са много хората, които ще прекарат свободното си време сред плесен, отпадъци гризачи, насекоми. Времето никога не стига, както за вас, така и за хората от които ще очаквате услуга и организацията около почистването ще се проточи.

Заради предстояща продажба, почистване след покупка, преустройство на помещението  или просто уговорка със съседите за групово почистване, е възможно да бъдете притиснати във времето. За нас е без значение площта или броят на таваните , които трябва да бъдат почистени, нито срокът в който трябва да се вместим.

Таванското помещение в повечето случаи не разполага с пряк достъп до асансьор. Това  Липсата на асансьор би било пречка, ако се захванете сами с почистването и изнасянето на отпадъка, но ние не срещаме  трудности с това.

Наясно сме, че често в таванските помещения се срещат:

 • стари мебели и уреди;
 • дрехи;
 • стъкла;
 • хартии;
 • материали останали от ремонт;
 • други.

Ние ще ги разпределим за разделно извозване в специализираните места за утилизация и рециклиране. Изхвърлянето  на отпадъците, захвърляйки ги произволно до контейнерите за смет не е толерирано от нашата фирма.

Държим освен таванските помещения и мазетат, да запазим чиста и околната среда

Информирани сме, къде се намират специализираните сметища за различните видове материали.  Това гарантира, че дейността ни няма да създаде неприятности с Общината, налагане на глоби, недоволството на съседите, и най-важно ще сме изпълнили гражданския си дълг.

РАВНОСМЕТКА, ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ДА НЕ ПОЛЗВАМЕ ФИРМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТАВАНИ

От финансова гледна точка, също е по-рационално, да ползвате услугите на фирма за почистване и извозване на боклуците от таваните и мазетата. Не са малко средствата, които трябва да отделите за закупуването на:

 • лични предпазни средства;
 • материали за почистване;
 • материали за събиране на боклука;
 • подходящо МПС за извозване на отпадъците и боклуците;
 • гориво;
 • а при неспазване на наредбите и големи глоби.

Почистването на подобно помещение е свързано с тежко физически натоварване, риск от наранявания и инфекции, ухапвания, ужилвания или респираторни проблеми. Това би било риск както за Вашето здраве така и за това на Вашите близки, помагащи с почистването. Погледнато  от друга страна, тези рискове за съжаление водят освен до допълнителни финансови разходи, и до трайни и хронични здравословни проблеми.

За връзка с нас използвайте следните КОНТАКТИ