Почистване на тавани София цена без конкуренция. Разполагаме с екип от хора, които може да извършат бързо и коректно услугата. Имаме контейнери за боклуци с подходящи обеми, които да извозят строителните или битовите отпадъци.

Почистване на тавани

Всеки път когато се качим на тавана си имаме чувството, че сякаш сме попаднали в тъмен и мрачен лабиринт от боклуци и ненужни вещи. Лутаме се доста време, докато най-накрая намерим това, което търсим, ако преди това не сме се отказали. След това ще загубим допълнително време да върнем всички вещи, които сме извадили. Точно тогава решаваме, че трябва най-накрая да въведем ред в този огромен безпорядък. Намерим ли това, което търсим и след като заключим тавана си най-вероятно пак ще отложим почистването на тавана си. Освен, ако не ни се обадите веднага! Сигурно няма да ни повярвате, но ние може да извършим почистване на тавани София на цена без конкуренция. При това без да Ви губим времето, защото идваме с екип, който е съставен от хамали, които са извършвали такова почистване на тавани хиляди пъти.

Наемете ни и за един ден ще имате отлично почистен таван, който ще може да подредите по Ваше желание. Така че да намирате всичко, което искате бързо и лесно.

Това са част от нашите услуги за почистване на тавани София:

 • Извършване на предварителен оглед на Вашия таван, ако имате такова желание и има специфични отпадъци;
 • Точност и коректно на нашия екип, който ще извърши почистването, изнасянето и изхвърлянето на отпадъците от Вашия таван;
 • Основно почистване на помещения от боклуци и всякакви безполезни вещи;
 • Правилно подреждане на помещението спрямо Вашето желание;
 • Подреждане на рафтове, стелажи и всичките предмети намиращи се върху тях;
 • Събиране на сторителни и битови отпадъци в подходящи специални чували и контейнери с подходящи размери;
 • Товарене и извозване на всички сторителни и биоютови отпадъци с наш специализиран транспорт до законово определените за това места;
 • Връщане на Вашите вещи, мебели или нещо друго във вече почистеният Ви таван, което искате да запазите;
 • Всякакви други дейности, от които имате нужда и са свързани с правилното почистване на тавани.

Накратко казано, нашата професионална фирма за почистване е способна да преобрази Вашия таван за нула време, без да хабите нервите си и да полагате физически труд. Хубавото е, че ние разполагаме с професионална почистваща техника, която ни позволява да работим изключително бързо, качествено, ефективно и евтино. Няма особен смисъл да се мъчите Вие, като се затрупвате с прах и боклуци, които са изключително вредни за Вашето здраве. Освен това няма как да се справите по-добре и по-бързо от нашия екип.

Сигурно като всеки нормален човек не искате да плащате за нещо, което може да свършите сами, но ние Ви уверяваме, че нашата цена е без конкуренция.

Цената за почистване на тавани зависи от различни фактори:

 • квадратурата на помещението, което трябва да се почисти;
 • времето и срока за изпълнение, което желаете;
 • отпадъците, които трябва да бъдат изчистени, изнесени и извозени;
 • броя на етажите и възможността за ползване на асансьор;
 • отдалечеността на обекта до депото за отпадъци.

Защо да изберете нас за почистване на тавани София:

Нашата фирма има договор с утилизационни фабрики, където да извозим Вашите битови или строителни отпадъци. Това е основната причина поради, която хората се обръщат към нас при планирането на почистване. Такъв тип отпадък не може да се оставя в двора, пред блока, в зелените площи или в контейнера за битов отпадък. Направите ли това да изхвърлите вашите едри битови или строителни отпадъци на нерегламентирано за целта място рискувате да получите голяма глоба.

Преди доста време такива услуги почти не се предлагаха. Точно заради това на обикновенните хора им се налагаше сами да търсят решение на тези проблеми. Трябваше да намерят къде да извозят старите си ненужни мебели. Да осигурят необходимия транспорт. Да наемат „братята“, които да свършат тази не много приятна работа, които само си търсеха причина как да вдигнат вече уговорената цена или пък да ги почерпиш нещичко. Да изтършите мрънкащите съседи, които със сигурност ще намерят някой кусур. И най-вече трябва да се отдели много лично време за всички тези дейности.

Столична община санкции за неправилно изхвърлени боклуци

Тези безнаказани времена когато всеки изхвърляше отпадъците където намери вече минаха. Столична община налага сериозни глоби, чрез инспекторите или по подаден сигнал от Ваш „добър съсед“. Самите боклукчии отказват да събират и извозват боклук оставен до кофите или да товарят в камиона пълни със строителни отапдъци кофи.

Ние сме сигурни, че все по-малко хора постъпват по този начин. Освен това и цените за извозване и изхвърляна на отпадъци в София до определените за това депа са много достъпни и риска не си струва.

Днес нашата фирма, Ви предлага всички тези услуги. Ние сме готови да Ви избавим от всички тези главоболия и неприятности. Само за няколко часа работа и Вашият таван ще стане чист, просторен, подреден и свеж!

Почистване на тавани София – извозване на стари електроуреди

Ние извършваме и извозване на старите Ви електроуреди от мазета, тавани и апартаменти. Това е така наречената утилизация. Когато се счупи пералнята, миялната, печката, телевизора или всяка друга техника. Не трябва да ги изхвърляте където и да било или да ги оставяте в мазето или тавана. За наше огромно съжаление повечето хора правят точно така. Ние предлагаме извозване на строителни и битови отпадъци, както и утилизация на стара битова техника.

Излязлото от употреба оборудване – електрическо и електронно представлява отпадъчни материали. Те се състоят от всякакви негодни за последваща употреба или нежелани вече електрически и електронни уреди.

Почистване на тавани софия – полезно

Смешно и интересно видео за това как семейство Симпсън почистват техния таван и къща, може да видите тук – The Simpsons Clean The House – The Simpsons

Полезно и интересно видео за това как работим ние може да видите в нашия канал в youtube.

Снимки за почистване на тавани София от нас преди и след, може да видите в нашата Галерия.

Ако сте решили да ни се доверите ние да почистим Вашия таван с изхвърляне и извозване на боклуците от него, може да се свържете с нас на посочените контакти