Почистване на мазета софия цена без конкуренция. Разполагаме с екип от хора, които може да извършат бързо и коректно услугата. Имаме контейнери за боклуци с подходящи обеми, които да извозят строителните или битовите отпадъци.

Почистване на мазета София

Повечето хора типични българи и балканци с течение на годините складираме много ненужни вещи в мазетата си. Причините за това най-често са, защото ни е жал да ги изхвърлим поради сантименти или си мислим, че все някога може да ни потрябват за нещо.

С всяка изминала година нашето мазе все повече се превръща в склад, а то за наше съжаление няма как да се разтяга. Ние все повече и повече трупаме и затрупваме вещи и когато наистина нещо ни потрябва се налага да извадим почти цялото съдържание за да достигнем до необходимото. След това за съжаление отново трябва да „натъпчем“ цялото съдържание отново в нашето мазе.

Тези операции понякога може да ни отнемат дори и цял ден. Да не говорим за нервите и цялата мръсотия и прах, които ще погълнем дълбоко в дробовете си. В един момент на всеки му писва и решава, че трябва да се раздели с ненужните вещи и да почисти мазето. Друга причина за основното почистване на Вашето мазе може да бъде при преместване в нов дом. Разбира се има и други причини за пълното почистване на мазето като решение на дом съвета и т.н.

Търсите качествено почистване на мазета София, вижте какво предлагаме ние:

 1. Уговаряне на предварителен оглед на вашето мазе, ако имате такова желание и има специфични отпадъци;
 2. В определения ден и час нашия екип ще започне работа по почистване на Вашето мазе.
 3. При поръчка от Ваша страна на услугите изхврляне и извозване на отпадъци те директно ще се събират в чували или в контейнер. След приключване на работа контейнера с отпадъците ще бъде транспортиран и изхвърлен в депо. Ние ще изхвърлим целия отпадък от най-малкия до най-големия.
 4. Ако искате да запазите нещо то ще бъде върнато и подредено във вече почистеното Ви мазе.

Защо да изберете нас за почистване на мазе София:

Нашата фирма има договор с утилизационни фабрики, където да извозим Вашите битови или строителни отпадъци. Това е основната причина поради, която хората се обръщат към нас при планирането на почистване. Такъв тип отпадък не може да се оставя в двора, пред блока, в зелените площи или в контейнера за битов отпадък. Направите ли това да изхвърлите вашите едри битови или строителни отпадъци на нерегламентирано за целта място рискувате да получите голяма глоба.

Преди доста време такива услуги почти не се предлагаха. Точно заради това на обикновенните хора им се налагаше сами да търсят решение на тези проблеми. Трябваше да намерят къде да извозят старите си ненужни мебели. Да осигурят необходимия транспорт. Да наемат „братята“, които да свършат тази не много приятна работа, които само си търсеха причина как да вдигнат вече уговорената цена или пък да ги почерпиш нещичко. Да изтършите мрънкащите съседи, които със сигурност ще намерят някой кусур. И най-вече трябва да се отдели много лично време за всички тези дейности.

Столична община санкции за неправилно изхвърлени боклуци

Тези безнаказани времена когато всеки изхвърляше отпадъците където намери вече минаха. Столична община налага сериозни глоби, чрез инспекторите или по подаден сигнал от Ваш „добър съсед“. Самите боклукчии отказват да събират и извозват боклук оставен до кофите или да товарят в камиона пълни със строителни отапдъци кофи.

Ние сме сигурни, че все по-малко хора постъпват по този начин. Освен това и цените за извозване и изхвърляна на отпадъци в София до определените за това депа са много достъпни и риска не си струва.

Днес вече има фирми, които предлагат всички тези услуги. Те са готови да ви избавят от всички тези главоболия и неприятности. Само за няколко часа работа и Вашето мазе ще стане чисто, просторно, подредено и свежо!

Почистване на мазета София – извозване на стари електроуреди

Ние извършваме и извозване на старите Ви електроуреди от мазета, тавани и апартаменти. Това е така наречената утилизация. Когато се счупи пералнята, миялната, печката, телевизора или всяка друга техника. Не трябва да ги изхвърляте където и да било или да ги оставяте в мазето или тавана. За наше огромно съжаление повечето хора правят точно така. Ние предлагаме извозване на строителни и битови отпадъци, както и утилизация на стара битова техника.

Излязлото от употреба оборудване – електрическо и електронно представлява отпадъчни материали. Те се състоят от всякакви негодни за последваща употреба или нежелани вече електрически и електронни уреди.

Повече от десет хиляди тона старо електрическо и електронно оборудване излиза от употреба ежегодно в България. Тези битови отпадъци се генерират от: промишления, търговския и частния сектор. Те по подразбиране включват в себе си:

 • електрозахранващо оборудване;
 • електро инструменти;
 • битови електроуреди;
 • битова електроника;
 • мобилни телефони;
 • всякаква компютърна техника;
 • друго.

Влияние върху околната среда. Необработените отпадъци от излезлите от употреба електрически уреди и електронна техника и тяхното безразборно изхвърляне причинява вреди на околната среда и оказват негативно влияние върху здравето на хората, прониквайки в почвата и водите. Материалите от които са изградени излязлото от употреба електрическо и електронно оборудване се разгражда много трудно и бавно в околната среда.

Рециклирането на електронните продукти е основен начин за правилно опазване на ценните природни ресурси.

Почистване на мазета софия – полезно

Смешно и интересно видео за това как семейство Симпсън почистват тяхното мазе и къща, може да видите тук – The Simpsons Clean The House – The Simpsons

Полезно и интересно видео за това как работим ние може да видите в нашия канал в youtube.

Снимки за почистване на мазета София от нас преди и след, може да видите в нашата Галерия.

Ако сте решили да ни се доверите ние да почистим Вашето мазе с изхвърляне и извозване на боклуците от него, може да се свържете с нас на посочените контакти