Какви услуги предоставя кетърингът

Що се отнася до списъка на предоставяните услуги, тук е необходимо да се подчертае високата адаптивност на кетъринг услугите към нуждите на клиентите.

Ето някои от основните услуги на „класическия“ комплексен кетъринг:

 • Разработване и съгласуване на менюто, като се вземат предвид формата, концепцията и продължителността на събитието, вкусовете на гостите и, разбира се, бюджетът. Изчисляване на разходите;
 • Готвене на храна според менюто;
 • Доставка на ястия в уговореното време до посочения адрес;
 • Отдаване под наем на съдове, мебели и оборудване (маси, барбекю и др.);
 • Сервиране на маса;
 • Управление на събития – от планиране до организиране;
 • Услуги на готвачи, сервитьори, бармани и др.

Формати за кетъринг на събития

Кетъринг компаниите не само предоставят кетъринг услуги, но и ги прилагат възможно най -креативно. При подготовката на определен празник специалистите се ръководят от конкретно събитие.

Поводи да поръчате кетъринг могат да бъдат:

 1. Рожден ден или друг личен празник. Кетърингът за рожден ден ще Ви позволи да планирате и проведете почивка от всякакъв мащаб, навсякъде и на най -високо ниво.
 2. Конференцията. Важен елемент от всяка конференция е почивка за кафе или обедна почивка. Кетърингът на конференцията щеВви позволи да организирате кафе пауза или обяд възможно най -професионално.
 3. Презентация. Отношението към нов проект или продукт зависи до голяма степен от това колко успешно е било представянето му. Кетърингът на презентацията от професионална кетъринг компания е гаранция, че събитието ще се проведе на най -високо ниво.
 4. Изложба. Услугата за кетъринг ще Ви помогне да организирате компетентно хранене за поканените на изложбеното събитие. Доставката на храна до изложбата се извършва, като се вземат предвид стила и темата на събитието.
 5. VIP кетъринг. Бизнес събитията на високо ниво изискват подходяща подготовка. Кетърингът за VIP лица предполага безупречност дори и в най -малките детайли.
 6. Сватба. Кетърингът за сватба е чудесен избор за съвременните млади двойки. Независимо от формата и мащаба на събитието, кетъринг компанията ще се превърне в надежден съюзник, който ще ви помогне да сбъднете мечтите си за перфектната сватба.
 7. Детски празник. Търсенето на помощ от професионалисти ще ви позволи да се отпуснете и да се насладите на почивката с децата си. Кетъринг услугите на детското парти ще помогнат събитието да бъде не само „вкусно“, но и възможно най -красиво и забавно.
 8. Завършване на гимназията. Кетъринг компания ще доставя абитуриентски ястия, независимо дали става въпрос за завършване на училище, детска градина или университет. Мястото може да бъде – банкетна зала, паркова зона, имение, яхта и т.н.
Кетъринг услуги – Поводи да поръчате професионални услуги